reglement Winactie vakantiecheque januari 2023

Door Mireille Colson op 16 januari 2023

Winactie vakantiecheque 100 euro 

1. actie loopt vanaf 16/01 tem 26/01

2. deelname is gratis

3. je liket de pagina

4. je plaatst een reactie op de orginele facebook post. 

5. winnaar wordt bij trekking bepaald. 

 

 

Wedstrijdreglement en spelregels algemeen 

1. Winacties worden uitgeschreven door Mireille Colson als privé persoon onder de naam MireilleColson.be gevestigd te Herselt. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je de pagina mireille colson hebt geliket en een reactie hebt geplaatst op de originele facebookpost (of instagrampost) met de winactie. (niet op deelacties!) Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 17 jaar. En moeten hun woonplaats hebben in de provincie Antwerpen. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze uit alle deelnemers die een reactie hebben geplaatst op de post.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres of facebookprofiel waarmee aan de actie is deelgenomen.

10. Mireille Colson kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Mireille Colson enkel voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Je ontvangt na deelname aan de winactie geen e-mails tenzij u uitdrukkelijk hierom vraagt. Of indien u zelf besluit om de facebook-pagina of instagrampagina te volgen. Zo kan u op de hoogte blijven van de verdere activiteiten of acties.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Mireille Colson.

17. Mireille Colson handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Eventuele berichten zonder verband met de wedstrijd of reacties die als kwetsend opgevat kunnen worden, kunnen door Mireille Colson of beheerders van de facebook of instagrampagina worden verwijderd.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met MireilleColson.be , Eveneland 8, 2230 Herselt  0472998135
e-mail: mireille.colson [at] provincieantwerpen.be . Je ontvangt binnen 30 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is