Goed begonnen is half gewonnen

De Musette pakt elke derde zondag van de maand uit met een overheerlijk ontbijtbuffet. Voor 22 euro p.p. geniet je van pistolets, koffiekoeken, spek met eitjes en een uitgebreid assortiment aan charcuterie. Bovendien krijg je een glas fruitsap, een glas cava én een tas koffie. Het eerste ontbijt staat gepland op zondag 20 maart van 9.30 uur tot 11.30 uur. Verras je familie en reserveer via www.musette.be.

Bierproefavonden

Wegens groot succes herneemt De Musette haar bierproefavonden met lokale brouwerijen. Op 26 maart geniet je van 5 biertjes van brouwerij Ganzenhof uit Schelle. Op 28 mei is het de beurt aan brouwerij Leste uit Boom. Je kan er ook het eigen Schorrebier proeven én genieten van kazen en chocolade. Laat je bovendien als bezoeker onderdompelen in een unieke sfeer zoals de Flandriens van weleer konden ervaren. De inkleding wekt gegarandeerd nostalgie op naar het rijke wielerverleden van Vlaanderen. Reserveren kan vanaf nu op www.musette.be.

Cocktailavonden

Is bier niet helemaal je ding? Schrijf je dan samen met vrienden/vriendinnen in voor een van de cocktailavonden op zaterdag 30 april of 18 juni. Je krijgt er telkens 3 verschillende cocktails en 1 mocktail (non-alcoholische cocktail), aangevuld met overheerlijke tapas. Reserveer je plekje nu op www.musette.be.